26 Temmuz 2011 Salı

kitap tavsiyesi alabilir miyim lütfen?




heeeeyyyyyyyy çooooooooooook sıcaaaaaaaaaaaaak!! yapış yapışşş! ıyyaaaakkk!! artık yeter!!! insan yeni sevgilisiyle bile öpüşmek istemiyor ama bu sıcaklarda beaa! :)yani o kadar sıcak işte..
bu sıcaklarda tüm paramı nescafeexpresslere yatırdım. belki o paralarla tatile bile çıkabilridim ama içtim sanırım tüm tatilimi, bir çırpıda içip bitirdim tatil günlerini:)) oo çok sevdiğim bi yazar gibi konuştum biraz önce ama kimse anlamadı hehe.
neyse demem o ki bu sıcakta nedense okuduğum tüm kitaplar bana sıkıcı gelmeye başladı.bilemiyorum neden?!?! sizden, siz muhteşem blogdostlarından, özellikle de tatlı Rory hatta bloguma bakıyosa aydedeyehavlayan dan kitap tavsiyeleri isteyeceğim. bu yaz sıcağında kanımı donduracak beni şoklarlardan şoklara ya da tatlı hülyalara zerk edecek kitaplar söyleyin!!!Hadi blog dostları güçlerinizi birleştirin ve bu yapış yapış kişiliği kurtarın bu derdinden!! Balçık adam gibiyim hakkaten ya. inanılmaz bir sıcak. yuh olsun sana emi sıcak, yuh!!

resim..http://dr-photohop.deviantart.com/art/Friend-Book-152038196?q=boost%3Apopular%20book&qo=10

7 yorum:

  1. Olmadı ama sadece çiçeğim rory ve nicki güzel insan aydedeye havlayandan mı istedin tavsiye :/ gerçi istesen de önce kendime tavsiye edebilmem lazım :/ bulursan bana da söyle ehe.

    YanıtlaSil
  2. :)))))) tamam tamam senden de istiyorum.. hadi söyle bi tane ama buraya kadar gelip gitmek olmaz öyle konuşmadan. ya aydede yazar onun vardır güzel tavsiyeleri, rory de tatlı işte :)

    YanıtlaSil
  3. Kozmikim:*
    Sikayet etme! Sikayet etme! :D
    burda hava buz gibi donuyoruz.keske buraya da ugrasa sicaklar yea-.- Kitap tavsiyesi istemissin:) seve seve yaparim:) benim en sevdigim kitap "kücük prens"..sürekli okurum:) okumadiysan muhakkak okumalisin.okuduysan da tekrar oku:p

    Öpüyorum cok:)
    Günlerin güzel gecsin:*

    YanıtlaSil
  4. ---isminivermekistemeyen. aydedenin Tılsımının tadı hala damağımda. dediğin gibi ozanın şarkısı diye bi kitabı daha varmış ona başlama zamanı artık :)

    ---tatlı rory. küçük prens harika fikir!! sanırım 10 sene önce okumuştum en son. şimdi tekrar okuma zamanıdır demek! öptüm :)

    YanıtlaSil
  5. öncelikle merhabalar, ben yeniyim galiba :) yeni kitap okumaya başladım ben de,beğendiğim yazar stephen king'in çılgınlığın ötesi kitabını öneririm,elinden bırakamayacaksın eğer iyi bir okuyucuysan :) bu arada seni ve arkadaşlarını yeni düştüğüm bu blog alemine beklerim :)

    http://cemrecetem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. selamlaaar, teşekkürler kitap tavsiyesi için :) alıcam en yakın zamanda . bloguna da uğrayacağım :)

    YanıtlaSil