10 Mayıs 2011 Salı

ey aşk nerdesin?



evet efenim bi süredir yokum ve biliyorum ki yokluğumu çok insan fark etmedi -rory'e öpücüklerimizi gönderiyoruz-hehe ama olsun önemli olan fark edip etmemeniz değil. Önemli olan benim net ortamından uzakta da yaşanabileceğini kendime kanıtlamam. Evet uzuuuun bi yolculuğa çıktım... demek isterdim ama öyle bi şey olmadı. bu tarz adamlara bayılıyorum ya. uzun yolculuklara çıkıp tonla anıyla evine dönen adamlara. ben onlardan biri miyim peki? hayır değilim. ben kısa bi yolculuğa bile çıkamayacak kadar iş hayatına gömülmüş bir öküz insanıyım :) ama biliyorum ki benim de yolculuk zamanlarım gelecek ve öküzinsanlıktan, cool adam profiline terfi edeceğim. İşte o zaman, belki o zaman benden sürekli kaçan, bi türlü bana görünmek istemeyen aşkı da bulabilirim.

Ya konusu açılmışken ama bokunu çıkardın be aşk. Ciddi söylüyorum bokunu çıkardın. bi gel artık be. bi çık karşıma. seni bulucam diye mal gibi girişler yapıyorum ortamlara ama harbiden yoksun. ne kaxdar saçma insan varsa tanıştım bi sen yoksun ortamda! yoksun aşk ne diyim sana. biliyorum güzel bi yerdesin ama bak tekrar söylüyorum, senin yanın benim yanım. saçma sapan oyunlar oynamaktan vazgeç ve geliver yamacıma kırmayım kafanı. ..... yok şaka yaptım aşkçım seni hiçbir zaman incitmem ben. sen gel yeter ki. canımsın, öpüyorum.

bu arada dün çok saçma bi rüya gördüm onu da bilare anlatıcam. :)

8 yorum:

  1. hahahaha evet hakkaten öyleymişş ben de kendimden sıkıldım valla :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. yok sIkIlmak degil de..bi gelmek bilmedi:)

    YanıtlaSil
  4. gelmedi gerçekten de. gelmesin istemiyosa diyecek bi şey yok. -ters psikoloji :) -

    YanıtlaSil
  5. O la! Herkes aynı sıkıntıda.

    Dün kuzen geldi, kaç daire var bu sitede dedi. 500 dedim. Yarısı çift olsa, yarısı erkek, yarısı kız..Hımm şans yüksek dedi. =)

    10 aydır burada oturuyorum, aynen, ey aşk nerdesin..

    YanıtlaSil
  6. Hehe o cool adamlardan olmayı istemekle kozmik evrene yanlış enerji yollamışsın karşim. Evet aynen öyle olmuş.

    Gezmeyi isteyen ufak adımlarla başlar,ve sen de başlamalısııın :)

    aşk da evet hep bokunu çıkarıyor diyordum... Zamanı gelince geliyormuş ama öyle böyle değil cidden " doğru insan " ile geliyormuş.

    Şimdi bir manitan var sanırım, umarım hayatına giren her insann seni doğru kişiye bir adım daha yaklaştırdığını farkındasındır :) bu arada telden yazıyorum yorumlar tekrarlanıyor kusura bakma :/Hehe o cool adamlardan olmayı istemekle kozmik evrene yanlış enerji yollamışsın karşim. Evet aynen öyle olmuş.

    Gezmeyi isteyen ufak adımlarla başlar,ve sen de başlamalısııın :)

    aşk da evet hep bokunu çıkarıyor diyordum... Zamanı gelince geliyormuş ama öyle böyle değil cidden " doğru insan " ile geliyormuş.

    Şimdi bir manitan var sanırım, umarım hayatına giren her insann seni doğru kişiye bir adım daha yaklaştırdığını farkındasındır :) bu arada telden yazıyorum yorumlar tekrarlanıyor kusura bakma :/

    YanıtlaSil
  7. eveeeet benim de gezmeye tozmaya ihtiyacım var. ve kısa zamanda yolculuk planlarına başlıyorum. çook cooool bi adam olmasam da sınırdayım diyebilirim hehehe ve evet sweet şu an da bi sevgilim var. aşık mıyım.. pek sanmam.. ama iyi vakit geçirmece ve hoş sohbet.. bence şimdilik bunlar yeterli.. uzun bi aşk yıkıntısının arasından çıkalı çok olmadı zaten hehe şimdilik bu bana yeter :)

    YanıtlaSil