7 Mart 2011 Pazartesi

birisi bana onenightstand nasıl olur söylesin!




Ya arkadaş bu onenightstand hadisesini ben niye bi türlü beceremiyorum ya?
Efendi gibi git işte birlikte ol takıl sonra sabah git işine gücü değil mi?
Herkesin kafa rahat olsun.. Yok!! hatun gibiyim abi. hemen ilişkiye başlamalar,
yok sevmeler, çiçekler, akşam yemekleri nedir abi bu? Birisi bana bu işin nasıl başarılacağını öğretmeli yoksa olmayacak benim işler? Bi terslik var bende ama hadi hayırlsı!

resim

http://browse.deviantart.com/photography/?q=one%20night%20stand&order=9&offset=24#/d14sh40

17 yorum:

  1. Sevmediğin bi kişiyle niye birlikte olmak zorunda olasın ki.dünyadaki en kötü enerji cinsel enerji bunun için insanlar birbirini öldürüyor aile dağıtıyor.Sevgisiz birliktelikler yaşanların hayatına bi bak dertleri hiç bitmez , sen o topa girme hiç:)

    YanıtlaSil
  2. ya doğru da sevgi aşk da ayrı bi dert.. ben kafa rahat olsun demiştim :) o birliktelikte de kısa bi sevgi yaşanıyo ama canıım.. bak yine sevgiye aşka döndüm yok bende olmıcak zaten boşver :)

    YanıtlaSil
  3. kısa metrajlı sevgiler adklaslkdlsk:D ya sen kısa kısa sevgi yaşıyorsun da karşı taraf yaşıyor mu bakalım ne düşünceler geçiyo kafasında onun için aşk en güzeli:)

    YanıtlaSil
  4. usahsuhsua doğrusun ya! ey aşk nerdesin bea?

    YanıtlaSil
  5. sevgiye muhtaç o kadar çok kız var ki elbet bir gün sen de kendine göre birini bulursun acele etme en güzel şekilde gelsin:)

    YanıtlaSil
  6. :)) akışına bırak diyosun demek? hadi öyle olsun :)

    YanıtlaSil
  7. Akışına bırak ve de beklentiye girme sürekli aşk nerdesin dersen gelemez o:) Unut ve yaşamana bak sadece iste o gelir bi şekilde.
    Ben öyle buldum ummadığım anda unuttuğum zamanda çıktı karşıma:)

    YanıtlaSil
  8. tamam bugünden sonra başlıyorum denemeye ama bak 1 ay içinde gelmezse sorgularım bu hadiseyi ona göre :))

    YanıtlaSil
  9. olur mu öle şeey:D gene sınırladın kendini bak bi ay içinde olmazsa dersen olmaz gene beklenti var:D

    YanıtlaSil
  10. tamam o zaman öylece bırakıyorum kendimi. ne zaman, ne de düşünce var, lastik top gibi attım suya kendimi -lastik top ne ya? hadi lastik tamam da top nedir?- :) neyse attım işte

    YanıtlaSil
  11. Hhahah lastik top ne hakkat:D İstemeyi hayal kurmayı bırakma o kadar da salma yani:)

    YanıtlaSil
  12. ya ama bi sal diyosun bi salma diyosun ben de ne yapacağımı şaşırdım bak! bu kararsızlık beni onenightstand'a çıkaracak ona göre!

    YanıtlaSil
  13. Ya anlamadın olayı bak şöyle anlatayım.Şimdi sevgi dünyadaki en yüksek enerjiye sahip şey sevgiyle düşündüğün şeylerin gerçekleşmesi çok daha kolay ama sen hayallerini kurarken ya olmazsa filan gibi şeyler de düşünürsen bu hayalinin gerçekleşmesini engelliyorsun.Yani sadece sevgiyle iste gerisi önemli olmasın ,sadece iste beklentisizce.Bilmem anlatabildim mi:)

    YanıtlaSil
  14. yok anladım anladım.. bıraktım akışına artık.. amaan koy dötüne şeklindeyim. bu iyi herhalde değil mi? :)

    YanıtlaSil
  15. Hahahahah ben de namusum diyip bağrıma basıyorum şaka bir yana kızım kesin onestand bu sefer dediklerim hep ilişkiye döndü. Sevişip yataktan kalkıyım dediğimde hep sarıldılar. Ne yapacağız ben de bilmiyorum. Bulursan bana da çınlat beybi ;)

    YanıtlaSil
  16. hahahah sorma matmazel, sorun onlarda değil ya bende problem. hemen cıvımalar, hemen aşka gelmeler falan, bahar da ayrı bi gaz veriyo zaten. kafam karıştı iyice :))

    YanıtlaSil