31 Aralık 2010 Cuma

yeni yıl sulu bir hıyarın beynime seslenişidir



Evet evet biliyorum yılbaşına farklı anlamlar yükleyip o günden daha fazlasını istemek hıyarlık ama napalım işte içimdeki hıyara engel olamıyorum!!
O sulu ve büyük hıyar bana diyor ki, yılbaşı ruhu neden gerçek olmasın?! evet pekala olabilir, arkadaşlar evlere doluşur, içkiler hiç içilmediği kadar ballı içilirken, kahkahlar kaplar her yeri. hiç o kadar zevkli konuşulmamış gibi konuşulur ve nedense o gün yenen yemek pek bir tatlı pek bir lezzetlidir. Böyle suratlarda mal gibi bir eda, gözler yarı açık hoşnut olmuşluk hali, sanki her şey muazzammış gibi tavırlar.. bi şekidle mutlu eder seni yeni yılın ilk saatleri. çünkü umut vardır, heyecan vardır deli gibi. Bok gibi gçen bir senenin ardından sanki saat 12yi bir geçtiğinde yani bir yıla girdiğinde her şey baştan başlayacak, hayatına format atılacak gibi hissedersin, ona inanırsın. yeni başlangıçlar olma ihtimalinin yüksek gibi gelmesi içtiğin içkinin aşırı dozajından mıdır bilinmez ama insanı bi şekilde mutlu eder sittiğimin yılbaşısı. Bak küfür edince bile bi üzüldüm rahatsız oldum şimdi. özür dilerim yılbaşı..

Herkese yeni yıllar!! umarım yeni yıl hepinize en hayırlı şekilde sokulur, sizi kucaklar, mıncıklar ve tatlı tatlı öpücüklere boğar!!

1 yorum:

  1. bu senenin son sulu ve vıcık vıcık esprisiniz yapıcam ; seneye gömüşürüz.

    YanıtlaSil